Muut palvelut

Muut palvelut

 

Molempien käsien stressinpurkuhieronta

Käsien rentouttava öljyhieronta, kesto 1 h: asiakas lepää selällään hoitopöydällä lämpimästi peiteltynä. Aluksi asiakas ”viritetään” hoitoon nilkat ja ranteet käsitellen. Varsinaisessa stressinpurkukäsittelyssä ensin hieron vasemman käden sen koko mitaltaan öljyä apuna käyttäen. Hieron olkapäästä sormiin. Sitten sama käsittely oikealle kädelle. Vaikutus on yleensä koko kehoon rentouttava vaikka vain kädet pääasiassa käsitellään. Sopii etenkin sinulle joka puuhailet paljon käsilläsi, kannat, kannattelet jne. Erityisesti sopii myös ns jännittäjäihmisille. Kokeile rohkeasti.

 

Jalkojen rentouttava hemmotteluhieronta

Kesto 1 h. Asiakas istuu mukavasti. Ensin jalat pehmitetään vesivadissa lämpimässä, jonka jälkeen kuorin jalkaterät manuaalisesti kuorintahansikkailla, ei raspia käyttäen. Huom, ei ole kyse pedikyyristä! Kuorinnan jälkeen jalkojen kuivaus ja rentouttava hieronta öljyllä jalkateristä, varpaista asti ulottuen reisien puoliväliin. Sopii erityisesti sinulle jolla on ns raskaat väsyneet jalat, turvotuksia, seisot paljon työssäsi.

 

Stressinpurkukäsittely

Kesto 1 h. Asiakas on selinmakuulla hoitopöydällä lämpimästi peiteltynä. Käsittelyssä painottuu päänseudun rentouttavat otteet. Asiakkaan kehollinen tilanne määrittää otteita. Pukeutuminen käsittelyyn: rento asu joka ei kiristä. Käsittelyssä ei käytetä öljyä.

 


Kaikkien kehokäsittelyjen jälkeen nautitaan lämmin juoma.

Kysy myös lahjakorteista!